enel

Ο Στέλιος Διονυσίου στην Panik Records!

Η Panik Records υποδέχεται και καλωσορίζει τον Στέλιο Διονυσίου, έναν καλλιτέχνη με σπουδαία πορεία και όνομα βαρύ σαν ιστορία!

Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, έγινε σε κλίμα χαράς, παρουσία του team της εταιρείας.

Σύντομα, ο Στέλιος Διονυσίου και η Panik Records θα μοιραστούν με το κοινό το πρώτο κοινό μουσικό τους βήμα.

Λίγα λόγια για τον Στέλιο Διονυσίου

Γιος ενός από τους μεγαλύτερους θρύλους του λαϊκού μας τραγουδιού, του Στράτου Διονυσίου, ο Στέλιος Διονυσίου έχει το ταλέντο και τη μουσική στο DNA του. Μάλιστα, μαζί του ερμήνευσε τα πρώτα του τραγούδια, το 1990, στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου «Στράτος».

Το 1996 έκανε την πρώτη του συμμετοχή σε δίσκο, στο «Τα Τραγούδια του Καραγκιόζη» του Σταμάτη Κραουνάκη. Ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησε επαγγελματικά τις εμφανίσεις του και βρέθηκε στο πλευρό της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και, παράλληλα, κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο, το «Με Όνομα Βαρύ Σαν Ιστορία», που έγινε πλατινένιος, πράγμα σπάνιο για δισκογραφικό ντεμπούτο.

Έκτοτε, με την εξαιρετική και χαρακτηριστική φωνή του, μας έχει χαρίσει δυνατές μουσικές συγκινήσεις, τόσο μέσα από τη δισκογραφία του, όσο και μέσα από τις live εμφανίσεις του.

Έχει συνεργαστεί με δημιουργούς όπως οι Μάριος Τόκας, Φίλιππος Γράψας, Σταύρος Ξαρχάκος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Θανάσης Πολυκανδριώτης και Εύη Δρούτσα και μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες, όπως τα «Ψηλά Τα Χέρια», «Θα Την Χωθώ Σε Κάποιο Μπαρ», «Επιβάλλεται», «Καλή Σου Τύχη», «Ό,τι Αισθάνομαι», «Ο Χωρισμός», «Δυο Φορτηγά», «Θυμάμαι Έναν Πατέρα», «Πες Του Μάγκα», «Εγώ Είμαι Ελεύθερος» και «Η Δική Μου Η Τρέλα». Παράλληλα, έχει συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με καλλιτέχνες όπως οι Μάριος Φραγκούλης, Άννα Βίσση, Αντώνης Ρέμος, Πυξ Λαξ και Νατάσσα Θεοδωρίδου, ενώ συμμετείχε στη θεατρική παράσταση «Πριν Το Χάραμα» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».