enel

Άννα Βίσση: Δεύτερη συναυλία στο Ηρώδειο μετά το sold out σε χρόνο – ρεκόρ

Η Άννα Βίσση έρχεται για ακόμα μία συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, μέσα από την οποία θα ενισχυθούν τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, μετά το sold out της πρώτης της συναυλίας σε χρόνο – ρεκόρ 4 ωρών

Η Άννα Βίσση, μία από τις πιο καταξιωμένες, πολυβραβευμένες, διαχρονικές, εμπορικές κι αγαπητές καλλιτέχνιδες, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια διαρκούς κι επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική, θα «μαγέψει» το κοινό στο εμβληματικό θέατρο και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 21:00.

Τα εισιτήρια της πρώτης συναυλίας, που θα διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου, εξαντλήθηκαν σε χρόνο που δεν έχει επιτύχει άλλος Έλληνας καλλιτέχνης στο Ηρώδειο, δείχνοντας τη διαρκή κι απεριόριστη αγάπη και υποστήριξη του κοινού στην Άννα Βίσση και τη μουσική της.

Θέλοντας να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» στον κόσμο, η Άννα Βίσση και η ΕΛΕΠΑΠ αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί και δεύτερη συναυλία, στις 6 Οκτωβρίου. Και σε αυτή τη βραδιά  θα παρουσιαστούν, μέσα από ένα ξεχωριστό μουσικό πρίσμα, τα πιο σπουδαία τραγούδια της, τραγούδια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην καριέρα της καθώς και στην ελληνική μουσική εν γένει, από τον συνθέτη της ζωής της, Νίκο Καρβέλα.

Τη συνοδεύουν το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής «Φιλαρμόνια» υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη (με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν, στις παραστάσεις «Δαίμονες» και «Οι Καμπάνες Του Edelweiss»), η 40μελής Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών και η βραβευμένη πιανίστα Βικτωρία Φιοράλμπα Κιαζίμη. Στη βραδιά εμφανίζονται και μέλη από την μπάντα της Άννας Βίσση.


Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα. Από το 1937, με 220 άτομα, εξειδικευμένο, επιστημονικό προσωπικό και 6 κέντρα σε όλη την Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, υποδέχεται καθημερινά 1.100 βρέφη, παιδιά αλλά και ενήλικες με αναπηρία και τους προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα αποκατάστασης.
photo credits: Μαρία Μαρκέζη
Προπώληση εισιτηρίων από την Τετάρτη 23 Αυγούστου, στις 3 το μεσημέρι, στο ticketservices.gr

Δείτε επίσης

Η Αναστασία έκανε «αμαρτίες» στη Νέα Υόρκη – Το «Μεγάλο Μήλο» κουνήθηκε στους ρυθμούς του «Σιγά Το Πράμα»!

Το δικό της «σημάδι» άφησε και στη Νέα Υόρκη η Αναστασία!