enel

Νέο τραγούδι: Στέφανος Πιτσίνιαγκας – «Αμάν Αμάν»

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας συνεχίζει το σερί των προσωπικών του επιτυχιών και αυτό το καλοκαίρι μας κάνει να πούμε… «Αμάν Αμάν»,  με το νέο του single και music video.

Το νέο τραγούδι του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα δυναμικό και ξεσηκωτικό hit, που συνδυάζει το pop και το τσιφτετέλι σε έναν «εκρηκτικό» συνδυασμό, σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Εύης Δρούτσα. Το εξίσου ξεσηκωτικό music video σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Το «Αμάν Αμάν» δίνει συνέχεια στις επιτυχίες του ταλαντούχου νεαρού τραγουδιστή, μετά τα «Δυνατά (Τα Τα Τα)», που απέσπασε το βραβείο καλύτερου λαϊκού single στα φετινά MAD Video Music Awards και «Μη Μου Το Χαλάς», δύο τραγούδια που αγάπησε αμέσως το κοινό, έγιναν viral στα social media και club anthems και μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views.

Παράλληλα, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Posidonio» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, δίπλα στον Πάνο Κιάμο.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».