enel

Νέο τραγούδι: Aderet – Feels Good

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία καλλιτεχνικής σιωπής, η Ισραηλινή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Aderet κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι “Feels Good” που έγραψε και συνέθεσε η ίδια.

«Το Feels Good είναι αφιερωμένο στη μνήμη της γιαγιάς μου Μίριαμ. Γράφτηκε για την δυνατή σχέση που είχαμε. Αν και το τραγούδι γράφτηκε από προσωπική πλευρά, έχει ένα απλό παγκόσμιο μήνυμα για την αγάπη», λέει η καλλιτέχνιδα.

Η Aderet ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα στα τέλη της δεκαετίας του ‘90. Κυκλοφόρησε δύο στούντιο άλμπουμ στα εβραϊκά και ένα τρίτο με τίτλο «Jewish Girl» που είναι κυρίως στα αγγλικά. Με τα χρόνια έγινε θερμά αποδεκτή και αγκαλιάστηκε από τα ΜΜΕ. Ήταν επικεφαλής του download chart “Partner” για δύο εβδομάδες. Έγινε διάσημη κι έξω από το Ισραήλ όταν  τα αγγλικά και γαλλικά τραγούδια της ακούστηκαν σε ραδιοφωνικό σταθμό στον Λίβανο και δημιούργησε ένα παγκόσμιο buzz. Επιπλέον, μετέδιδε και επιμελούταν ένα πρόγραμμα pop-club που ονομάζεται “Jacuzzi” στο ραδιόφωνο “Kol HaShalom” και στον σταθμό MGR FM στο Λονδίνο. Συμμετείχε στα προκριματικά του Ισραήλ πριν από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και σε δύο διεθνείς διαγωνισμούς ως DJ και δημιουργικός καλλιτέχνης.

Το Feels Good θα κυκλοφορήσει και σε DJs και ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο.

Να νιώθουμε όλοι καλά, πάντα…

Μουσική: Aderet

Διασκευή και προγραμματισμός: Alex Gold

Μουσική παραγωγή: Alex Gold, Aderet

Mix and Mastering: Jordan Schultz

Μπορείτε να το απολαύσετε εδώ:

Για να το αποκτήσετε κάντε click εδώ:

Official Version: http://www.upfile.co.il/file/486228426.html

Acapella Version: http://www.upfile.co.il/file/161648614.html

Αλλά και: https://wetransfer.com/downloads/560fe3ca990b2b16a7a21271e7ec620320220908112100/e1b36c

Δείτε επίσης

Η Αναστασία έκανε «αμαρτίες» στη Νέα Υόρκη – Το «Μεγάλο Μήλο» κουνήθηκε στους ρυθμούς του «Σιγά Το Πράμα»!

Το δικό της «σημάδι» άφησε και στη Νέα Υόρκη η Αναστασία!