enel

Νέο τραγούδι: Alex Sid – «Αχτίδα», το τραγούδι από το φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

«Είσαι ένας κόκκος μες στο άπειρο, είμαι σιρόκος, θα σε ξαναβρώ»… 
Mε αυτά τα λόγια από την «Αχτίδα», το τελευταίο τραγούδι του Alex Sid για τις «Άγριες Μέλισσες», έριξε αυλαία η σειρά – «φαινόμενο» του ΑNT1, που πλέον μπαίνει στο πάνθεον των πιο επιτυχημένων και επιδραστικών σειρών της ελληνικής τηλεόρασης. 

Σημαντικό κομμάτι αυτής της επιτυχίας ανήκει στον Alex Sid, που έντυσε με αριστουργηματικό τρόπο μουσικά τη σειρά και μαζί με την ταλαντούχα συνεργάτιδα του στο στίχο, την Ουρανία Πατέλλη, δημιούργησαν τριάντα δύο τραγούδια γραμμένα αποκλειστικά για τη σειρά.

«Μάτια Κλειστά», «Κάθε Δειλινό», «Σ’ Αγάπησα», «Κεντρί», «Κοκκινολαίμης», «Ασήμι και Σκουριά» είναι κάποια από αυτά τα τραγούδια που άφησαν το στίγμα τους και τραγουδιόνται με πάθος από τον κόσμο που ακολουθεί τον Alex στις καλοκαιρινές του συναυλίες με τους Αναστασία Μουτσάτσου, Δημήτρη Γκοτσόπουλο, Ελένη Καρακάση και Γιάννη Βασιλώττο.

Η «Αχτίδα», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen όπως και όλα τα τραγούδια της σειράς, αποτελεί τον πιο γλυκόπικρο επίλογο.

Δείτε το audio release εδώ:

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».