enel

Νέο τραγούδι: Δέσποινα Βανδή – «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά»

Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει και εικόνα το νέο της hit «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά», ένα ακόμα τραγούδι από τη δισκογραφική της σύμπραξη με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη.

Με τον μοναδικό της τρόπο και πιο φαντασμαγορική από πότε, η Δέσποινα Βανδή μεταφέρει το τραγούδι «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά» στις οθόνες μας μέσα από ένα super hot και καλοκαιρινό music video που σκηνοθέτησε ο Κώστας Καρύδας.

Το τραγούδι «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά», που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, δίνει συνέχεια στα hits που μας έχουν χαρίσει η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Νίκος Μωραΐτης, μετά τα «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», «Πέτρα» και «Που Λες». Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τη μεγάλη καλοκαιρινή της περιοδεία, με συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δείτε το video clip εδώ:

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».