enel

Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς, σε μία νυχτερινή συνύπαρξη μεγατόνων στο «Vegas Live Stage»

Tα λόγια είναι περιττά, και δεν χρειάζονται συστάσεις, όταν αναφέρεσαι, σε αυτά τα δύο μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, που χρόνια τώρα, μιλάνε στις καρδιές του κόσμου, με τα τραγούδια τους!

Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς! Οι δύο σπουδαίοι, λαϊκοί ερμηνευτές, ενώνουν τις δυνάμεις τους, στο «Vegas Live Stage» στην Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο, και υπόσχονται, το πιο αυθεντικό πρόγραμμα διασκέδασης!

Η είδηση της σύμπραξής τους, προκάλεσε αναταραχή, στον αθηναϊκό νυχτερινό χάρτη, και μέσα σε χρόνο dt, έγινε talk of the town!

O Σταμάτης Γονίδης, διανύοντας την πιο δημιουργική καλλιτεχνική του περίοδο, ετοιμάζοντας πολλές μουσικές εκπλήξεις, που θα συζητηθούν άμεσα, χωρίς δεύτερη σκέψη, είπε το «ναι», να ενώσει τη φωνή του, με τον ανανεωμένο Ζαφείρη Μελά, και αυτό που θα ζήσουμε φέτος το χειμώνα, στην σκηνή του «Vegas Live Stage», θα είναι πρωτόγνωρο, μοναδικό, και θα γράψει, τη δική του ιστορία, στα μουσικά δρώμενα!

Το hot spot διασκέδασης της Πέτρου Ράλλη, αυτές τις μέρες, ανακαινίζεται πλήρως, για να υποδεχτεί από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, τους Σταμάτη Γονίδη και Ζαφείρη Μελά, που έχοντας στο πλευρό τους, ένα επιτελείο νέων, ταλαντούχων ερμηνευτών, εκ των οποίων και ο Νίκος Δούρος, καθώς και μία γυναικεία φωνή- έκπληξη, υπόσχονται, να εκτοξεύσουν την διασκέδαση, σε άλλο level!

Δείτε επίσης

Πέγκυ Ζήνα: «φωτιά» οι εμφανίσεις της στο «Mezzo Athens Party Stage»

«Φωτιά» στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας βάζει η Πέγκυ Ζήνα με τις εμφανίσεις της στο «Mezzo Athens Party Stage». Μαζί της ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.