enel

Νέο τραγούδι: Θοδωρής Βουτσικάκης – «Τυχερό Αστέρι»

Η ξεχωριστή διασκευή του Θοδωρή Βουτσικάκη στο διαχρονικό πλέον «Τυχερό Αστέρι» του Κωνσταντίνου Βήτα, επανακυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες απο την Panik Oxygen. 

To 2016 o Θοδωρής Βουτσικάκης συστήθηκε ραδιοφωνικά στο κοινό, όταν επέλεξε να διασκευάσει και να ερμηνεύσει, με τη διαπεραστική εκφραστικότητα που χαρακτηρίζει τη φωνή του, το «Τυχερό Αστέρι», για τη συλλογή «Στον Αέρα του Μελωδία», ύστερα από κάλεσμα του ραδιοφωνικού σταθμού.

Σήμερα, στα πλαίσια της επιτυχημένης συνεργασίας της Panik Oxygen και του νεαρού τραγουδιστή, η οποία μας έχει χαρίσει το επιτυχημένο album «Όμορφη Ζωή» και το τραγούδι «Παράδεισος» από τους τίτλους αρχής της σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών», αυτή η επανεκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού του Κωνσταντίνου Βήτα βρίσκεται στον αέρα ξανά. Αναζητήστε την!

Δείτε το lyric video:

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».