enel

Νέο τραγούδι: Γιωργής Τσουρής – «Το Παγάκι»

Ο συγγραφέας, τραγουδοποιός και ηθοποιός Γιωργής Τσουρής, μετά από τρεις προσωπικούς δίσκους («Καμένα Τοστ Και Καλημέρες», «Ένας Δράκος Στη Βεράντα», «Εξ’ Αποστάσεως LIVE»), επιστρέφει στη δισκογραφία, μ’ ένα λαϊκό ερωτικό τραγούδι, γεμάτο τρυφερότητα και δυναμισμό.

«Το Παγάκι» γράφτηκε σε συνεργασία με τον πατέρα του, επίσης ηθοποιό και στιχουργό, Ανδρέα Τσουρή και εγκαινιάζει μια σειρά έντεχνων λαϊκών τραγουδιών τα οποία θα βγουν στον αέρα μέσα στους επόμενους μήνες.

Την ενορχήστρωση υπογράφει ο πολυοργανίστας μαέστρος Γιάννης Δίσκος, και το κομμάτι «ντύνει» μουσικά η σπουδαία μπάντα της εκπομπής «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ.

Το τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, ακούστηκε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο», τον περασμένο Δεκέμβριο και αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή από το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε το lyric video:

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».