enel

Ημερήσια εκδρομή σε Έδεσσα και Λουτρά Πόζαρ

Εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, χαμάμ και καταρράκτες. Στα Ιαματικά Λουτρά Πόζαρ θα ζήσετε μια εμπειρία χαλάρωσης τόσο ξεχωριστή, που θα επιστρέφετε ξανά και ξανά.

Η εκδρομή ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη καθώς κατευθυνόμαστε προς την Έδεσσα, την πρωτεύουσα της Πέλλας. Η Έδεσσα είναι γνωστή ως η πόλη του νερού. Το όμορφο φυσικό τοπίο και οι υπέροχοι καταρράκτες είναι οι κύριες χαρακτηριστικές της πόλης. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά τους διάσημους καταρράκτες (τους μεγαλύτερους στα Βαλκάνια) και να τραβήξουν υπέροχες φωτογραφίες. Δίπλα στους καταρράκτες βρίσκεται το υπαίθριο μουσείο νερού.

Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε προς τα Πόζαρ. Βρίσκονται στους πρόποδες του βουνού Βόρας, και τα Πόζαρ είναι γνωστά θερινά λουτρά. Πολλοί επισκέπτες έρχονται στα Πόζαρ απλώς για να απολαύσουν τα θεραπευτικά λουτρά που συνιστώνται για πολλά προβλήματα υγείας. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις θεραπείες σπα και να κάνετε αγορές παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων.

Διάρκεια: η εκδρομή αυτή διαρκεί περίπου 8 ώρες. Αν θέλετε να επισκεφθείτε περισσότερους προορισμούς, μπορούμε πάντα να σας πάρουμε εκεί, επεκτείνοντας την εκδρομή. Κάθε μετατροπή μπορεί να γίνει μετά από αίτημά σας.

Τιμές:

Επιβατηγό Αυτοκίνητο (4 Επιβάτες): 220 €

Μίνι Φορτηγάκι (8 Επιβάτες): 260 €

Οι τιμές περιλαμβάνουν τη μεταφορά. Δεν περιλαμβάνουν τα εισιτήρια εισόδου σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά ή ποτά.

Δείτε επίσης

Ημερήσια εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

Μαγευτική μονοήμερη εκδρομή στην Νύφη του Θερμαϊκού, με τον Λευκό Πύργο και την απέραντη παραλία της, για αξέχαστες στιγμές!