enel

Νέο τραγούδι: Γιωργής Τσουρής – «Το Παγάκι»

Ο συγγραφέας, τραγουδοποιός και ηθοποιός Γιωργής Τσουρής, μετά από τρεις προσωπικούς δίσκους («Καμένα Τοστ Και Καλημέρες», «Ένας Δράκος Στη Βεράντα», «Εξ’ Αποστάσεως LIVE»), επιστρέφει στη δισκογραφία, μ’ ένα λαϊκό ερωτικό τραγούδι, γεμάτο τρυφερότητα και δυναμισμό.

«Το Παγάκι» γράφτηκε σε συνεργασία με τον πατέρα του, επίσης ηθοποιό και στιχουργό, Ανδρέα Τσουρή και εγκαινιάζει μια σειρά έντεχνων λαϊκών τραγουδιών τα οποία θα βγουν στον αέρα μέσα στους επόμενους μήνες.

Την ενορχήστρωση υπογράφει ο πολυοργανίστας μαέστρος Γιάννης Δίσκος, και το κομμάτι «ντύνει» μουσικά η σπουδαία μπάντα της εκπομπής «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ.

Το τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, ακούστηκε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο», τον περασμένο Δεκέμβριο και αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή από το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε το lyric video:

Δείτε επίσης

Η Αναστασία έγραψε ιστορία στη Βόρεια Αμερική!

Η Αναστασία ολοκλήρωσε με εντυπωσιακή επιτυχία την πρώτη της solo περιοδεία σε Αμερική και Καναδά, γράφοντας ένα νέο κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία της ελληνικής μουσικής στο εξωτερικό. Για σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα, η νεότερη φωνή της νέας γενιάς ταξίδεψε σε εννέα πόλεις και πραγματοποίησε δέκα μοναδικές συναυλίες, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, συναίσθημα και ελληνικό πάθος.