enel

Πέτρος Ιακωβίδης – Josephine: «εκρηκτική» πρεμιέρα στο «Vogue Club» στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου το «Vogue Club» υποδέχθηκε τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Josephine, οι οποίοι, από το πρώτο κιόλας sold out διήμερο των εμφανίσεών τους, κέρδισαν τις εντυπώσεις στη Θεσσαλονίκη. Μαζί τους ο μοναδικός FY.

Στην πιο ώριμη στιγμή της λαμπρής πορείας τους και έχοντας ήδη σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Αθήνα, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine υποδέχθηκαν το κοινό της Θεσσαλονίκης σε ένα πρόγραμμα που αποτελεί την πιο fresh πρόταση διασκέδασης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης & δημιουργός της γενιάς του, επέστρεψε δυναμικά στην πόλη που τον ανέδειξε, αφιερώνοντάς της το τραγούδι – σφραγίδα «Οδός Τσιμισκή» δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα αποτελούμενο, όχι μόνο από επιτυχίες και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, αλλά και από ερμηνείες γεμάτες συναίσθημα.

Η Josephine, η «εκρηκτική» hit performer εμφανίσθηκε επί σκηνής με την νέα της επιτυχία «Πυρκαγιά», εντυπωσιάζοντας με τις φωνητικές τις ικανότητες και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία, παρουσιάζοντας ένα καθηλωτικό show υψηλών προδιαγραφών.

Μαζί τους o FY, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της νεολαίας, με διαδοχικά no1 singles, που παρέσυρε το κοινό στο ρυθμό του.

Σημείο αναφοράς του προγράμματος η κοινή εμφάνιση του Πέτρου Ιακωβίδη με την Josephine, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση σε ντουέτα – σταθμούς με ξεχωριστές ερμηνείες.

Συμμετέχει ο ταλαντούχος Γιάννης Ξανθόπουλος.

Στα decks ο Dj Bobito.

Τηλέφωνο κρατήσεων για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».