enel

Νέο τραγούδι: Ρία Ελληνίδου – «Τα Σημάδια»

Η Ρία Ελληνίδου παρουσιάζει «Τα Σημάδια», το δεύτερο single από τη συνεργασία της με τους πολυπλατινένιους δημιουργούς Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, μαζί με music video.

Μετά το ξεσηκωτικό «Σε Κάνω Κέφι», που έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα anthems των προηγούμενων μηνών, η ταλαντούχα Ρία Ελληνίδου ξεδιπλώνει το ερμηνευτικό της χάρισμα με ένα κομμάτι διαφορετικού μουσικού ύφους, καθώς «Τα Σημάδια» είναι μία δυνατή ερωτική μπαλάντα.

Το single «Τα Σημάδια» συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης, στο οποίο η Ρία Ελληνίδου, πάντα εντυπωσιακή και λαμπερή, μας μεταφέρει όλο το δυνατό συναίσθημα του τραγουδιού μέσα από ατμοσφαιρικά πλάνα.

Εκτός από τα δισκογραφικά της βήματα, αυτή την περίοδο η Ρία Ελληνίδου συνεχίζει τις live εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα και, παράλληλα, ετοιμάζεται να βάλει την ξεχωριστή μουσική υπογραφή της και στη νυχτερινή Αθήνα.

Δείτε το music video:​

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».