enel

Ο Λευτέρης Πανταζής στην οικογένεια της Panik Records

Η Panik Records υποδέχεται και καλωσορίζει στην οικογένειά της τον Λευτέρη Πανταζή, τον διαχρονικό κι επιτυχημένο ερμηνευτή που έχει γράψει τη δική του μοναδική ιστορία στην ελληνική μουσική!

Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, έγινε σε κλίμα χαράς, στα γραφεία της εταιρείας και παρουσία όλου του team της.

Σε λίγες ημέρες και, συγκεκριμένα, αυτή την Πέμπτη 12 Μαΐου, θα αποκαλυφθεί το πρώτο κοινό δισκογραφικό τους βήμα. Σε αυτό, ο Λευτέρης Πανταζής συναντά τον Ayman και υπό τον τίτλο «Αχ Μωρό Μου» μας χαρίζουν μία επιτυχία που ακουστεί δυνατά!

Λίγα λόγια για τον Λευτέρη Πανταζή

Ο Λευτέρης Πανταζής αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα, αγαπητά από τον κόσμο και εμπορικότερα ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Όλοι του οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, με τις συνολικές πωλήσεις του να υπολογίζονται σε περισσότερα από 4 εκατομμύρια αντίτυπα.

Από το 1979, οπότε και κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο, έως και σήμερα, ο Λευτέρης Πανταζής παραμένει ένας από τους διαχρονικούς καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού και μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες. Μεταξύ αυτών τα: «Ταραχή», «Καρδιοπάθειες», «Εκείνη», «Τα Λουλούδια Στην Κυρία», «Ο Παπαγάλος», «Σε Νοσταλγώ», «Από ‘Δω Η Γυναίκα Μου», «Παράνομος Δεσμός», «Βρήκες Το Ευαίσθητο Σημείο Μου», «Έρχεται», «Ό,τι Καλύτερο», «Έχεις Πέντε Λεπτά Προθεσμία», «Πες Πως Μ’ Αγαπάς», «Το Ωραιότερο Πλάσμα Του Κόσμου», «Είναι Αστείο», «Μια Εμπειρία», «Τηλεπάθεια», «Θέλεις;», «Θράσος», «Κι Άλλο», «Ζημιά», «Μαγικά Χαλιά», «Φιλάκια», «Όλα Τα Λεφτά Λουλούδια» και «Θα Σπάσω Την Πόρτα».

Παράλληλα, έχει αφήσει το δικό του ξεχωριστό στίγμα στη διασκέδαση, με sold out εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά και περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».