enel

Νέο άλμπουμ: Γιώτα Νέγκα – «Τραγουδώντας Την Ευτυχία»

Η Γιώτα Νέγκα γίνεται οδηγός μας σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι «Τραγουδώντας Την Ευτυχία», μέσα από το νέο διπλό live album που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το album «Τραγουδώντας Την Ευτυχία» είναι ένα ξεχωριστό ηχητικό ντοκουμέντο – μουσική παρακαταθήκη, το οποίο περιλαμβάνει 36 από τα διαχρονικά στιχουργικά αριστουργήματα που έγραψε η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, δοσμένα με την εξαιρετική φωνή της Γιώτας Νέγκα.

Το «Τραγουδώντας Την Ευτυχία» ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της ομότιτλης sold out περιοδείας που έκανε η Γιώτα Νέγκα το καλοκαίρι του 2021. Σ’ αυτήν την εξαιρετική μουσική παράσταση, η αγαπημένη ερμηνεύτρια μοιράστηκε με το κοινό μερικά από τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, μέσα από ένα πρωτότυπο concept που επιμελήθηκε καλλιτεχνικά μια ακόμα σπουδαία στιχουργός μας, η Λίνα Νικολακοπούλου.

Την πρώτη «γεύση» από το album, πριν κυκλοφορήσει, έδωσε το single «Τι Έχει Και Κλαίει Το Παιδί», ένα τραγούδι σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου που, μεταξύ άλλων, έχουν ερμηνεύσει οι Μελίνα Μερκούρη, Βίκυ Μοσχολιού και Γρηγόρης Μπιθικώτσης, το οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και τις ραδιοφωνικές συχνότητες. Παίζουν οι μουσικοί Χρίστος Θεοδώρου (πιάνο), Νίκος Κατσίκης (μπουζούκι, λαούτο), Κώστας Νικολακόπουλος (κιθάρες).

Δείτε την official album playlist:

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».