enel

Νέο τραγούδι: Γιώργος Λιβάνης – «Μετά Τις 12»:

Ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει τα επιτυχημένα δισκογραφικά του βήματα με το νέο του single «Μετά Τις 12», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum και έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού, ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay και ακούγεται δυνατά!

Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής επιστρέφει δυναμικά με ένα «φρέσκο», ρυθμικό, λαϊκό τραγούδι, σε μουσική Γιάννη Κερμανίδη και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη.

Το «Μετά Τις 12» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, που γυρίστηκε εξολοκλήρου στα Χανιά της Κρήτης, σε σκηνοθεσία Alex Konstantinidi, με τον Γιώργο Λιβάνη να πλαισιώνεται από γνωστούς ηθοποιούς και να μεταφέρουν στις οθόνες μας μία ανατρεπτική ιστορία αγάπης. Συμπρωταγωνιστούν οι Μιχάλης Ιατρόπουλος, Χρήστος Στρατάκης, Ελένη Σακκά, Γιάννης Σπηλιανάκης και Δέσποινα Μαυροειδή.

Με το «Μετά Τις 12», ένα τραγούδι που γοητεύει από το πρώτο άκουσμα, ο Γιώργος Λιβάνης μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία, μετά τα «Όσα Έχω Ζήσει», «Θέλω Κι Άλλα» και «Να Είσαι Ευτυχισμένη».

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Ευρυδίκη – «Κάπου Θα Βγάλει»

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται μαζί μας το «Κάπου Θα Βγάλει», ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο album της, «Ένας Άνθρωπος Απλός», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2023, από την Panik Records, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.