enel

Νέο άλμπουμ: Κωνσταντίνος Αργυρός – «22»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, παρουσιάζει το νέο του album, με τίτλο «22», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και μας χαρίζει ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι με την ξεχωριστή σφραγίδα του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καλλιτέχνης που πάντα θέλει να προσφέρει κάτι νέο και διαφορετικό και πνεύμα ανήσυχο, μοιράζεται μαζί μας 22 τραγούδια, που καλύπτουν μία μεγάλη μουσική γκάμα, με την υπογραφή αξιόλογων δημιουργών και δοσμένα με τις δυνατές του ερμηνείες.

Το «22», που είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, είναι χωρισμένο σε τρεις ξεχωριστές ενότητες, που απαρτίζουν ένα αριστοτεχνικό μουσικό σύνολο. Η πρώτη ενότητα, «Νοσταλγία», περιλαμβάνει vintage ήχους, τραγούδια που «μυρίζουν» Ελλάδα, εμπνευσμένα από την πλούσια μουσική παράδοση του τόπου μας, η δεύτερη ενότητα, «Φως», έχει κομμάτια με digital ήχο κι έντονο συναίσθημα και η τρίτη ενότητα, «Ενέργεια», περιλαμβάνει τραγούδια γεμάτα δυναμισμό και ρυθμό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε μία πρώτη γεύση από το album «22» μέσα από το τραγούδι «Ελεύθερος», που κυκλοφόρησε στο YouTube πριν από λίγες ημέρες και αμέσως αγαπήθηκε από το κοινό, αποσπώντας θετικές κριτικές και σχόλια. Στο album περιλαμβάνονται επίσης solo τραγούδιαντουέτα – έκπληξη με την Ελένη Φουρέιρα και τον Light, καθώς και οι μεγάλες no1 επιτυχίες «Αθήνα Μου», «Παρασκευή Πρωί», «Μόλις Χθες», «Θα ‘Μαι Εδώ» και «Τελικά» με τον Rack.

Δείτε το music video «Ελεύθερος»:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Αντώνης Κοντός – «Πανάθεμά Σε»

Ο Αντώνης Κοντός, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, παρουσιάζει το δεύτερο single του, με τίτλο «Πανάθεμά Σε».