Νέο τραγούδι: Lil Koni x Natasha Kay – «Sexy»

O Lil Koni και η Natasha Kay, δύο από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, ενώνουν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν το «Sexy», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Στο «Sexy», ο Lil Koni, ένας από τους τάχιστα ανερχόμενους artists στο ελληνικό rap movement που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από τα πρώτα βήματά του και η Natasha Kay, η ταλαντούχα YouTuber με τις μουσικές σπουδές και τα εκατομμύρια YouTube views, που βραβεύτηκε ως teen icon στα MAD VMA 2019, μας παρασύρουν ένα «εκρηκτικό» και μοντέρνο track, που έγραψαν οι ίδιοι.

Το «Sexy», που οι δύο artists παρουσίασαν πρώτη φορά στο Madwalk 2021, στην πασαρέλα του brand 5226 by Celia Kritharioti και έκλεψαν αμέσως τις εντυπώσεις, συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video, το οποίο «παντρεύει» την κλασσική τέχνη με την μοντέρνα street art, σε σκηνοθεσία George Mpenioudakis.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Τάκης Ζαχαράτος – «Ζάντα»

Ο Τάκης Ζαχαράτος μας κάνει… «Ζάντα» με το νέο του τραγούδι, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.