enel

Νέο τραγούδι: John Lygnos – «Μπλε»

Ο John Lygnos μας βάζει στη «μαγεία» του πιο ξεχωριστού «Μπλε», μέσα από το νέο του single και music video που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μοιράζεται μαζί μας ακόμα ένα τραγούδι που έγραψε ο ίδιος, δείχνοντας τη δημιουργική του ορμή και έμπνευση.

Το «Μπλε» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα artistic music video, με πρωταγωνιστή το μπλε του νερού και του ουρανού, σε σκηνοθεσία Stephen Chatzis.

Με το «Μπλε», ο John Lygnos δίνει συνέχεια στα πρωτότυπα singles του, μετά τα «Φίδι» και «Ανάσα». Ο ίδιος, μετά από ένα ταξίδι στο εξωτερικό, σε χώρες από την Αμερική μέχρι την Ασία και από την Ευρώπη έως την Αφρική, που κράτησε πέντε χρόνια, στη διάρκεια των οποίων έκανε διάφορες εμφανίσεις, αλλά και ανακάλυψε τον εαυτό του, επέστρεψε στην Ελλάδα για να προσφέρει έναν διαφορετικό ήχο και, ήδη, τα καταφέρνει.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».