enel

Θοδωρής Φέρρης – «Στάσου Λίγο» Unplugged

Ο Θοδωρής Φέρρης μας χαρίζει ακόμα μία μουσική στιγμή γεμάτη συναισθήματα, παρουσιάζοντας σε music video το «Στάσου Λίγο», ένα τραγούδι που αγαπά ιδιαίτερα, τόσο εκείνος, όσο και το κοινό.

Στο music video, σε σκηνοθεσία της Luna Al Masri, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του ερμηνεύει με τον μοναδικό του τρόπο τη δυνατή μπαλάντα που «μαγεύει», σε μία μοναδική unplugged version.

Το «Στάσου Λίγο», σε μουσική, στίχους και πρώτη ερμηνεία του Νίκου Μερτζάνου, ηχογραφήθηκε το 2007 μόνο με πιάνο ως αφιέρωση κι έγινε viral, ενώ κυκλοφόρησε επίσημα το 2018. Το τραγούδι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του Θοδωρή Φέρρη, το οποίο ερμηνεύει συχνά στις live εμφανίσεις του και, έτσι, αποφάσισε να μας το χαρίσει μέσα από μία ξεχωριστή version και ένα ατμοσφαιρικό music video.

Στο μεταξύ, ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του στο «Barbarella Live Party». Μαζί του είναι η Κατερίνα Λιόλιου και συμμετέχει η Ματίνα Ζάρα, σε ένα σχήμα που χαρίζει ανεπανάληπτα βράδια στην Θεσσαλονίκη.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Ευρυδίκη – «Κάπου Θα Βγάλει»

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται μαζί μας το «Κάπου Θα Βγάλει», ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο album της, «Ένας Άνθρωπος Απλός», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2023, από την Panik Records, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.