Ο Ματθαίος Γιαννούλης ας παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία με τίτλο΄Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ΄

Ματθαίος Γιαννούλης
Ματθαίος Γιαννούλης

Ο Ματθαίος Γιαννούλης γνήσιος εκπρόσωπος του σύγχρονου νησιώτικου τραγουδιού, με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του…που έχουμε τραγουδήσει και χορέψει όλοι,μας παρουσιάζει τη νέα τουεπιτυχία με τίτλο΄΄Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ΄΄.
Το όμορφο αυτό ερωτικό και χορευτικό νησιώτικο τραγούδι είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του με το γνωστό επιτυχημένο δίδυμο δημιουργών τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στη σύνθεση,και τον Ηλία Φιλίππου στους στίχους.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλίπ έγιναν στη πανέμορφη Σκόπελο,σε σκηνοθεσία του Φώτη Φωτίου.Μία ακόμα μουσική πρόταση της PRIME PRODUCTIONS που ευχόμαστε να αγαπήσετε, να τραγουδήσετε και να πάρει μιά ξεχωριστή θέση στη διασκεδασή σας.

Δείτε επίσης

«Ζω Τη Ζωή Μ’ Ένα Τραγούδι»

Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) τιμά τη συμπλήρωση 100 ετών από την ανακάλυψη της ινσουλίνης μέσα από μία ξεχωριστή καμπάνια με τίτλο «Ζω Τη Ζωή Μ’ Ένα Τραγούδι», η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με την Panik Records και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Ε.).