enel

Φανή Δρακοπούλου: η επιτυχία που κάνει «Χαμό»!

«Χαμός» με το νέο τραγούδι της Φανής Δρακοπούλου, που κατάφερε να γίνει viral στα social media, να κερδίσει το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Χαμός» κατέκτησε τη θέση #5 στο Tik Tok Viral με πάνω από 6.500 μοναδικά βίντεο. Με την επίσημη κυκλοφορία του σε YouTube και ψηφιακές πλατφόρμες, η Φανή Δρακοπούλου, κατάφερε να βρεθεί και να παραμείνει στα trends για σχεδόν ένα μήνα, μετρώντας σχεδόν 1 εκατομμύριο views, ενώ στο Spotify, συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες playlists της πλατφόρμας με πάνω από 90.000 streams.

Φρέσκος ήχος, ανατολίτικες επιρροές και η χαρακτηριστική λαϊκή χροιά της Φανής Δρακοπούλου, σε ξεσηκώνουν και σε κάνουν να θες να το ακούσεις ξανά και ξανά! Σε μουσική Joseph Geha και στίχο του Δημήτρη Παπασταθόπουλου, ο «Χαμός» είναι μια διασκευή του λιβανέζικου smash hit «Badna Nwalee El Jaw». Τη σκηνοθεσία του music video υπογράφει η Λυδία Τσέντα, όπου η Φανή Δρακοπούλου, κάνει « χαμό» και μας παρασύρει σε ένα μεγάλο πάρτυ!

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum και την Icon Music Records.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Ευρυδίκη – «Κάπου Θα Βγάλει»

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται μαζί μας το «Κάπου Θα Βγάλει», ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο album της, «Ένας Άνθρωπος Απλός», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2023, από την Panik Records, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.