enel

Στέλιος Ρόκκος & Διονύσης Σχοινάς στο «Barbarella live party»

Ο Στέλιος Ρόκκος και ο Διονύσης Σχοινάς συναντιούνται στη σκηνή του «Barbarella live party» και, από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου,  φέρνουν την πιο μουσική ανατροπή στις νύχτες της Θεσσαλονίκης. 

Ο Στέλιος Ρόκκος κι ο Διονύσης Σχοινάς δεν χρειάζονται συστάσεις… Στην πολυετή καριέρα τους μας έχουν χαρίσει δεκάδες τραγούδια – διαχρονικές επιτυχίες, καθώς και live εμφανίσεις που πάντα γίνονται sold out.

Στη σκηνή του «Barbarella live party», ο Στέλιος Ρόκκος, ο διαχρονικά σύγχρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός και ο Διονύσης Σχοινάς, ο καταξιωμένος και ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης, θα παρασύρουν το κοινό με τις προσωπικές επιτυχίες τους, τις δυνατές ερμηνείες τους, την αστείρευτη ενέργειά τους, τη μοναδικότητά τους και τη δυνατή χημεία τους.

Μαζί τους η Ματίνα Ζάρα.
Συμμετέχει η Έλενα Παναγιωτίδου.

Από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, τα πιο ανατρεπτικά μουσικά βράδια της Θεσσαλονίκης είναι στο «Barbarella live party»!

Δείτε επίσης

Καίτη Γαρμπή: σερί sold out στο «Voodoo»

Η Καίτη Γαρμπή βάζει τη χαρακτηριστική καλλιτεχνική υπογραφή της στην Αθήνα κάθε Παρασκευή βράδυ, με τις εμφανίσεις της στο «Voodoo» να γίνονται κάθε εβδομάδα sold out! Μαζί της ο Δημήτρης Σχοινάς.