enel

Προγράμματα Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς

Τί θα έλεγες για ένα ταξίδι στη μαγική νυχτερινή Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά τις γιορτές;

Ας ξεκινήσουμε από την Αθήνα, όπου το Σύνταγμα λάμπει με χιλιάδες λαμπάκια. Μια βόλτα στην πλατεία Συντάγματος, με τον Εθνικό Κήπο να είναι στολισμένος, θα σε βάλει σε γιορτινό κλίμα.

Στο κέντρο της πόλης, τα κεντρικά καταστήματα στολίζονται με φώτα και δημιουργούν ένα μαγικό σκηνικό για ψώνια. Αν θες να αισθανθείς τη ζεστασιά των Χριστουγέννων, περπάτα στα στενά της Πλάκας. Οι ταβέρνες είναι φωτισμένες, οι γεύσεις είναι εκλεκτές, και το πνεύμα των γιορτών διαποτίζει τον αέρα.

Για μουσικά σχήματα πατήστε εδώ.

Για ταβέρνες πατήστε εδώ.

Για εστιατόρια πατήστε εδώ.

Για club πατήστε εδώ.

Στην Θεσσαλονίκη, η λευκή Δεκεμβριανή παράδοση είναι ζωντανή. Ο Λευκός Πύργος φωτίζεται υπέροχα, και τα παλιά κάστρα προσφέρουν ένα ρομαντικό υπόβαθρο. Η πλατεία Αριστοτέλους μετατρέπεται σε έναν γιορτινό προορισμό, με χριστουγεννιάτικες αγορές και πολιτιστικά events.

Για μουσικά σχήματα πατήστε εδώ.

Για ταβέρνες πατήστε εδώ.

Αν θέλεις να διασκεδάσεις, οι νυχτερινοί προορισμοί στις δύο πόλεις είναι άφθονοι. Κλαμπ, μπαρ, και ταβέρνες σε περιμένουν να χορέψεις και να διασκεδάσεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αυτές οι δύο πόλεις έχουν έναν τρόπο να ζωντανεύουν τις γιορτές, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που δεν ξεχνιέται εύκολα. Είτε είσαι λάτρης των παραδοσιακών εορταστικών εκδηλώσεων είτε αναζητάς διασκέδαση και νυχτερινή ζωή, η νυχτερινή Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν κάτι για όλους.

Τηλέφωνο κρατήσεων για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326

Viber / Whatsapp: +306936733776

Δείτε επίσης

Η Αναστασία έκανε «αμαρτίες» στη Νέα Υόρκη – Το «Μεγάλο Μήλο» κουνήθηκε στους ρυθμούς του «Σιγά Το Πράμα»!

Το δικό της «σημάδι» άφησε και στη Νέα Υόρκη η Αναστασία!