enel

Ο Γιώργος Γιαννιάς υποδέχεται τον Γιώργο Τσαλίκη στο «Ω Stage Athens»!

Δύο αγαπημένοι Γιώργηδες της ελληνικής  δισκογραφίας, δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις δυνάμεις τους φέτος στο «Ω Stage Athens»!

Ο Γιώργος Γιαννιάς, ο ξεχωριστός ερμηνευτής με την απόλυτη ερωτική φωνή ο οποίος συνεχίζει -πιο ανανεωμένος από ποτέ- για δεύτερη χρονιά στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο που κατάφερε να γίνει στέκι από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του και ο Γιώργος Τσαλίκης, ένας από τους διαχρονικότερους Έλληνες hit performers με την εκρηκτική ενέργεια, έρχονται να βάλουν φωτιά στην αθηναϊκή νύχτα!

Με τραγούδια – σταθμούς που λατρεύουμε να ακούμε και ένα πρόγραμμα άκρως ανεβαστικό, είναι σίγουρο πως το «Ω Stage Athens» φέτος θα είναι πρωταγωνιστής στα μουσικά νυχτερινά δρώμενα!

Γιώργος Γιαννιάς – Γιώργος Τσαλίκης… Φέτος, από το Α μέχρι το Ω, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το «Γ»!
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν η Antonella και o Κώστας Ορφανίδης.

Τον χειμώνα του 2022, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γκάζι και την οδό Πειραιώς 171! Πρεμιέρα την Τρίτη 11 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο. «Ω STAGE ATHENS» Πειραιώς 171, Γκάζι

Τηλέφωνο κρατήσεων για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326

Δείτε επίσης

Καίτη Γαρμπή: σερί sold out στο «Voodoo»

Η Καίτη Γαρμπή βάζει τη χαρακτηριστική καλλιτεχνική υπογραφή της στην Αθήνα κάθε Παρασκευή βράδυ, με τις εμφανίσεις της στο «Voodoo» να γίνονται κάθε εβδομάδα sold out! Μαζί της ο Δημήτρης Σχοινάς.