enel

Ονειρική βραδιά στο «Σπίτι με το Mega» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη

«Μαγικές», δυνατές ερμηνείες κι ανεπανάληπτα ντουέτα χάρισε η Ελευθερία Αρβανιτάκη με το μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε στην εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega», το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 01/11. Η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα, «ένα μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής μουσικής» όπως την έχουν χαρακτηρίσει, ανέβηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και παρέσυρε το τηλεοπτικό κοινό όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Mε τον σπουδαίo Χρήστο Νικολόπουλο να τη συνοδεύει με το μπουζούκι του, ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια μεταξύ των οποίων τα «Πρόσωπο Με Πρόσωπο»«Καρδιά Μου Εγώ» και «Της Καληνύχτα Τα Φιλιά», αλλά και το «Ζήλεια Mου» που το έχουμε γνωρίσει με την Χάρις Αλεξίου.

Από τη μοναδική βραδιά δεν έλειψαν τα ξεχωριστά ντουέτα.
Η αγαπημένη μας φωνή ερμήνευσε με τον Λάκη Λαζόπουλο τα «Όταν Έχω Εσένα»«Το Μηδέν» και «Θέλω Κοντά Σου Να Μείνω», με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τα «Πάρε Με Αγκαλιά Και Πάμε»«Ως Τα Χαράματα»«Και Θα Χαθώ» και «Μένω Εκτός» και με τον νέο και πολλά υποσχόμενο ερμηνευτή Θοδωρή Βουτσικάκη τα κλασσικά πια τραγούδια της «Σαν Την Αγάπη Την Κρυφή» και «Με Το Ίδιο Μακό».

Το υπέροχο μουσικό ταξίδι ολοκληρώθηκε με το διαχρονικό τραγούδι – σύνθημα που η απήχησή του έχει ξεπαράσει τα σύνορα της χώρας και που δεν είναι άλλο από το «Δυνατά».
Ήταν μια δυνατή βραδιά, γεμάτη Ελευθερία!

Δείτε επίσης

Η Αναστασία έκανε «αμαρτίες» στη Νέα Υόρκη – Το «Μεγάλο Μήλο» κουνήθηκε στους ρυθμούς του «Σιγά Το Πράμα»!

Το δικό της «σημάδι» άφησε και στη Νέα Υόρκη η Αναστασία!