enel

Νικηφόρος & Νίνο από 20 Απριλίου στο «Romeo»!

Από 20 Απριλίου, ο Νικηφόρος θα μας υποδέχεται στον ανακαινισμένο χώρο του «Romeo», με special guest τον Νίνο. Μαζί τους η Χριστίνα Μηλιού και η Ματίνα Ζάρα.

Μια συνεργασία που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού και οι βραδιές του φετινού καλοκαιριού  θα είναι σίγουρα sold out!

Ο Νικηφόρος, ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, με τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες, αναμένεται να ανεβάσει στα ύψη την διασκέδαση με το πρόγραμμά που έχει ετοιμάσει.

Ο Νίνο, ο μεγαλύτερος star της γενιάς του, με τις αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του τόσο ως τραγουδιστής όσο και ως δημιουργός είναι έτοιμος να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές on stage.

Μαζί τους, η εντυπωσιακή Χριστίνα Μηλιού, η οποία θα δώσει το δικό της ξεχωριστό στίγμα τόσο με τις φωνητικές της ικανότητες όσο και με την σκηνική της παρουσία και η Ματίνα Ζάρα, η ξεχωριστή performer που θα συνεπάρει το κοινό στο δικό της ρυθμό!

Συμμετέχει ο Μάριος Πασιαλής.
Dj set Βασίλης Κουμεντάκος.

Από 20 Απριλίου, κάθε Πέμπτη και Σάββατο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Romeo»!

INFO
«Romeo» (Ελληνικού 1 & Ζήτα),
Κάθε Πέμπτη και Σάββατο – από τις 20 Απριλίου
Τηλέφωνο κρατήσεων για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326

Δείτε επίσης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από έξι μήνες απόλυτης επιτυχίας ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε στην Ακτή Πειραιώς

Η οικοδέσποινα Νατάσα Θεοδωρίδου και οι συνοδοιπόροι της Γιώργος Κακοσαίος και Alcatrash έχουν ετοιμάσει τέσσερα τελευταία πάρτι και μας προσκαλούν στις τελευταίες βραδιές γεμάτες έρωτα, χαρά, γέλιο, αλλά και συγκίνηση την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου!