enel

Νέο τραγούδι: Thug Slime x FY x Τάνια Μπρεάζου – «Μέσα Σου»

Ο Thug Slime, ο FY και η Τάνια Μπρεάζου φέρνουν στο σήμερα ένα από τα megahits των ‘00s, το «Μέσα Σου», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Capital Music  και μας κάνουν να το αγαπήσουμε ξανά, συνοδεύοντάς το με ένα ανατρεπτικό video.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία, το «Μέσα Σου», σε μουσική των Stsvento και στίχους του Μέθυσου, ακούγεται ξανά δυνατά, μέσα από τη νεότερη γενιά καλλιτεχνών.

Μεταφέροντάς το στο σήμερα, ο Thug Slime, ένας από τους πιο ξεχωριστούς rap/trap καλλιτέχνες, συμπράττει με τον FY, τον artists με τα διαδοχικά no1 hits που κάνουν εκατομμύρια digital streams και γίνονται top trend στο YouTube με εκατομμύρια views και την Τάνια Μπρεάζου, την εντυπωσιακή τραγουδίστρια με την ξεχωριστή χροιά.

Μάλιστα, ο FY και η Τάνια Μπρεάζου παρουσίασαν το «Μέσα Σου» στη σκηνή των φετινών Mad Video Music Awards, σε ένα hot act που έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ, αμέσως μόλις κυκλοφόρησε εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις των digital charts και μπήκε στην κορυφή της λίστας Hot Greek Rap του Spotify.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Η Αναστασία έκανε «αμαρτίες» στη Νέα Υόρκη – Το «Μεγάλο Μήλο» κουνήθηκε στους ρυθμούς του «Σιγά Το Πράμα»!

Το δικό της «σημάδι» άφησε και στη Νέα Υόρκη η Αναστασία!