enel

Νέο τραγούδι: Tasos Xiarcho – «Ανατέλλω»

Ο Tasos Xiarcho επιστρέφει δισκογραφικά και παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Ανατέλλω», που κυκλοφορεί μαζί με music video, από την Panik Records.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης – χορογράφος, δημιουργός πολλών viral χορογραφιών, που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών σε Ελλάδα και εξωτερικό, μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία, ξεδιπλώνοντας αυτή τη φορά το ταλέντο του ως ερμηνευτής στο νέο του sinlge «Ανατέλλω». Το «Ανατέλλω», σε στίχους και μουσική των Dj Paco, Dj Bobito και Αντώνη Ρήγα, είναι ένα up-tempo, αισιόδοξο τραγούδι με έντονο και ξεσηκωτικό beat που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις.

Το «Ανατέλλω» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα video που σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Tasos Xiarcho, αναδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την πολύπλευρη καλλιτεχνική του φύση.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από έξι μήνες απόλυτης επιτυχίας ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε στην Ακτή Πειραιώς

Η οικοδέσποινα Νατάσα Θεοδωρίδου και οι συνοδοιπόροι της Γιώργος Κακοσαίος και Alcatrash έχουν ετοιμάσει τέσσερα τελευταία πάρτι και μας προσκαλούν στις τελευταίες βραδιές γεμάτες έρωτα, χαρά, γέλιο, αλλά και συγκίνηση την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου!