enel

Νέο τραγούδι: ENORASIS – «Μια Ζωή»

Οι ENORASIS, το pop rock συγκρότημα – έκπληξη, επιστρέφουν δυναμικά και μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι που έχει τίτλο «Μια Ζωή», ξαφνιάζοντάς μας θετικά με την ηχητική του φρεσκάδα και ενέργεια.

Μέσα από τη μουσική και τους στίχους τους, οι ENORASIS μας μιλάνε για «Μια Ζωή» που θα εκπέμπει αγάπη, έρωτα και υπόσχεση για ένα πιο φωτεινό μέλλον. Με σύγχρονες ατμοσφαιρικές pop-rock μελωδίες, δυναμικά guitar reefs και παθιασμένη ερμηνεία, οι ENORASIS, σε συνεργασία με καταξιωμένους δημιουργούς στην παράγωγη και στην ενορχήστρωση τον Τόνυ Κονταξάκη και τον Κυριάκο Κυριακού, καταφέρνουν να παρουσιάσουν την πιο ώριμη σύνθεση τους, επιβεβαιώνοντας τους χαρακτηρισμούς που τους ακολουθούν ως ένα από τα καλύτερα και πιο υποσχόμενα group της Ελλάδας.

Παράλληλα, μέσα από το music video του «Μια Ζωή» συνδυάζουν τον ήχο τους με έντονες εικόνες που μας παραπέμπουν στην glam rock εποχή, ενώ στην νεανική ιστορία που εκτυλίσσεται, τα gadgets και apps του σήμερα ενώνονται αρμονικά με τα hardware του παρελθόντος, προκαλώντας τρελά καρδιοχτύπια.

Οι ENORASIS φοράνε την πιο αστραφτερή τους διάθεση και μας υπόσχονται «Μια Ζωή» γεμάτη χορό, αγάπη, ελπίδα και ελευθερία… ακολουθήστε τους!

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Αντώνης Κοντός – «Πανάθεμά Σε»

Ο Αντώνης Κοντός, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, παρουσιάζει το δεύτερο single του, με τίτλο «Πανάθεμά Σε».