enel

Νέο τραγούδι: ANNY – «Πάλι Πάλι»

Η ANNY, μία ταλαντούχα τραγουδίστρια που κάνει τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα και ξεχωρίζει, μας τραγουδά «Πάλι Πάλι» και μας ξεσηκώνει.

Το «Πάλι Πάλι», που κυκλοφορεί από την Panik Records μαζί με music video, είναι ένα δυναμικό up-tempo τραγούδι, το πρώτο solo τραγούδι της ΑΝΝΥ μετά τη συνεργασία με τον Bo στο «Είναι Καλοκαίρι… Λα Λα Λα». Τη μουσική έγραψε ο Χρήστος Δάντης και τους στίχους ο Νίκος Σαρρής, ενώ την παραγωγή έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Με το μοναδικό ταπεραμέντο της, η ANNY μεταφέρει το «Πάλι Πάλι» και στις οθόνες μας, μέσα από ένα κινηματογραφικό video που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas.

Παράλληλα με το νέο δισκογραφικό της βήμα, η ANNY κάνει live εμφανίσεις, στο «Mamounia Live» της Θεσσαλονίκης δίπλα στην Πάολα και τον Νίκο Μακρόπουλο, καθώς και στο «Mind the gap» στην Αθήνα, τις Κυριακές, με τον Ηλία Καμπακάκη.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».