enel

Νέο τραγούδι: Χριστίνα Καλοτίνη – «Φώναξέ Το»

Η Χριστίνα Καλοτίνη, μία νέα και ταλαντούχα τραγουδίστρια με ξεχωριστή χροιά, κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο με το «Φώναξέ Το», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Arcade Music και την Panik Records.

«Φρέσκο» και δυναμικό, με την ιδιαίτερη φωνή της Χριστίνας Καλοτίνη, το «Φώναξέ Το» είναι ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί πολύ από το πρώτο άκουσμα, ενώ συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Κώστας Καρύδας.

Το «Φώναξέ Το» υπογράφουν η ίδια η Χριστίνα Καλοτίνη στη μουσική και η Μαρία Καλοτίνη στους στίχους, ενώ την  υψηλών προδιαγραφών παραγωγή έκανε η δημιουργική ομάδα των Arcade.

Η Χριστίνα Καλοτίνη, που έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Μουσικών Σπουδών στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών, σπουδάζει στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και είναι πτυχιούχος κλασικής κιθάρας και ανώτερων θεωρητικών«μαγεύει» με το πρώτο της single και… «Φώναξέ Το» ότι ήρθε για να μείνει!

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Αντώνης Κοντός – «Πανάθεμά Σε»

Ο Αντώνης Κοντός, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, παρουσιάζει το δεύτερο single του, με τίτλο «Πανάθεμά Σε».