enel

Νέο τραγούδι: Φώτης Παπαζήσης – «Τι Σε Χαλάει»

Ο Φώτης Παπαζήσης παρουσιάζει το νέο του single «Τι Σε Χαλάει», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.


Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μας χαρίζει ένα δυναμικό ερωτικό τραγούδι, σε μουσική Άκη Δείξιμου και στίχους Νίκου Σαρρή, με τους οποίους συνεργάστηκε και στο προηγούμενο single του, το «Ευγενικά», που ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay και το YouTube.

Με την ξεχωριστή του ερμηνεία, ο Φώτης Παπαζήσης βάζει μία αισθαντική νότα στο καλοκαίρι και ταυτόχρονα την μεταφέρει και στις οθόνες μας, μέσα από το κινηματογραφικό music video που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Από τα πρώτα του κιόλας βήματα, ο Φώτης Παπαζήσης έχει δείξει την βαθιά του αγάπη και σεβασμό για τη μουσική. Εκτός από τα επιτυχημένα hit singles και τις επί σκηνής συνεργασίες με καταξιωμένους τραγουδιστές, όπως οι Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Σάκης Ρουβάς, Μελίνα Ασλανίδου και Πάνος Κιάμος, έχει συνεργαστεί και με σπουδαίους συνθέτες, όπως οι Γιώργος Θεοφάνους, Γιώργος Χατζηνάσιος, Φοίβος και Μίνως Μάτσας και συμμετείχε στον live δίσκο της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Θεοφάνους «Μαζί Με Εσένα». Επίσης, έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το «The Voice» και το «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά», καθώς και στην ταινία «Φαντασία» του Αλέξη Καρδαρά, κάνοντας ντουέτο με τη Ρένα Μόρφη.

Απολαύστε το εδώ:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Άντζελα Δημητρίου – «Το Διαζύγιο»

Η Άντζελα Δημητρίου επανέρχεται δισκογραφικά με ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, με τίτλο «Το Διαζύγιο», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.