enel

Νέο τραγούδι: Σταύρος Μπαϊράμης – «Ευτυχώς»

Ο Σταύρος Μπαϊράμης ένας από τους πιο δημοφιλείς και δραστήριους ερμηνευτές της Θεσσαλονίκης, μας παρουσιάζει την πρώτη του επίσημη κυκλοφορία, ένα αέρινο καλοκαιρινό mid-tempo τραγούδι που έχει τίτλο «Ευτυχώς».

Στα συστατικά δημιουργίας του «Ευτυχώς» θα βρούμε στοιχεία φρεσκάδας και προσμονής, μιας και είναι η πρώτη πρωτότυπη ερμηνεία του Σταύρου Μπαϊράμη που αποτυπώνεται δισκογραφικά. Όλα τα παραπάνω εκφράζονται μέσα από μια κρυστάλλινη και καλοκαιρινή παραγωγή, με δροσερές μελωδίες, που συνδυάζονται αρμονικά με μια γλυκιά ερμηνεία.

Τους στίχους, την μουσική και την παραγωγή υπογραφή ο φίλος Στράτος Αθανασίου, ενώ συνοδεύεται και από ένα εξαιρετικό μουσικό βίντεο που αναδεικνύει με τον πιο όμορφο τρόπο την μαγεία της σύνθεσης, σε σκηνοθεσία του Σταύρου Νταή (One Frame).

Ο Σταύρος Μπαϊράμης το φετινό καλοκαίρι μας συστήνεται δισκογραφικά και με το πρώτο του single «Ευτυχώς» μας οδηγεί σε μουσικά μονοπάτια αέρινα, γεμάτα πάθος και συναίσθημα… Ακολουθήστε τα και ερωτευθείτε!

Δείτε το video:

Bio:
Ο Σταύρος Μπαϊράμης ξεκίνησε την μακροχρόνια μουσική του πορεία αναπάντεχα και μαγικά! Ο φίλος του Αντώνης Ρέμος, γνωρίζοντας την μεγάλη του αγάπη για τον Γιάννη Παυλόπουλο και τον Μιμή Πλέσσα, του έκανε ένα απίστευτο δώρο τον Σεπτέμβριο του 2004. Κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων του Αντώνη στη Πολιτεία, κι ενώ βρισκόταν ως θαμώνας ο Σταύρος, του ζήτησε να ανέβει στη σκηνή. Του λέει στο αυτί ότι «αυτό είναι ένα δώρο για να το διηγείσαι στα εγγόνια σου» και τον οδηγεί να κάτσει δίπλα στον Μίμη Πλέσσα. Ο Σταύρος Μπαϊράμης ερμήνευσε το αγαπημένο του τραγούδι “Θα Πιώ Απόψε το Φεγγάρι” και έτσι ξεκίνησαν όλα. Από το 2007 μέχρι το 2011 γίνεται μέλος του σχήματος στο Ζαΐρα Live, ενώ τον Οκτώβριο του 2011 βρίσκεται για την χειμερινή περίοδο στο Ιφιγένεια. Το 2012 δημιουργεί το δικό του συγκρότημα και μέχρι σήμερα πορεύεται μαζί τους, έχοντας πραγματοποίηση ζωντανές εμφανίσεις σε πολλά μαγαζιά και events της Θεσσαλονίκης. Μερικές λαμπερές στιγμές της πορείας του είναι οι συνυπάρξεις επι σκηνής με: Μπλε, Μύρωνα Στρατή, Ελισάβετ Σπανού, την παραμονή πρωτοχρονιάς 2018 στην πλατεία Αριστοτέλους, το Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Θεσσαλονίκης μαζί με Πυξ Λαξ, Locomondo και τον Σεπτέμβριο του 2022 με τον Λευτέρη Πανταζή στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Δείτε επίσης

Η Αναστασία έκανε «αμαρτίες» στη Νέα Υόρκη – Το «Μεγάλο Μήλο» κουνήθηκε στους ρυθμούς του «Σιγά Το Πράμα»!

Το δικό της «σημάδι» άφησε και στη Νέα Υόρκη η Αναστασία!