enel

Νέο τραγούδι: Στέλιος Ρόκκος x Πάολα – «Ανάσα»

Ο Στέλιος Ρόκκος συναντά δισκογραφικά την Πάολα και μας δίνουν την πιο δυνατή «Ανάσα» μέσα από ένα ντουέτο – έκπληξη, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ο διαχρονικά σύγχρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, έγραψε το «Ανάσα» βασιζόμενος στην ενορχήστρωση του «Streets Of Philadelphia» του Bruce Springsteen, που κυκλοφόρησε το 1999, κατέκτησε βραβείο Oscar και τέσσερα βραβεία Grammy και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια παγκοσμίως και ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών.

Η Πάολα, η σπουδαιότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, ενώνει τη φωνή της με εκείνη του Στέλιου Ρόκκου και μαζί μας χαρίζουν ένα δυναμικό ντουέτο, γεμάτο με την «εκρηκτική» χημεία τους.

Το «Ανάσα» θα περιλαμβάνεται στο επικείμενο νέο album του Στέλιου Ρόκκου, που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο οι δύο μοναδικοί καλλιτέχνες «μαγεύουν» την Αθήνα με τις εμφανίσεις τους στο «Φωταέριο», μετά την επιτυχημένη τους σύμπραξη στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το audio release:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Αντώνης Κοντός – «Πανάθεμά Σε»

Ο Αντώνης Κοντός, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, παρουσιάζει το δεύτερο single του, με τίτλο «Πανάθεμά Σε».