enel

Νέο τραγούδι: Πάολα – «Παιδί της Νύχτας»

Η μοναδική Πάολα ερμηνεύει συγκλονιστικά την μεγάλη επιτυχία “Παιδί Της Νύχτας”. Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Τάκης Μπουγάς ενώ τους στίχους ο Γιώργος Παυριανός και είναι το πρώτο single, το οποίο θα περιλαμβάνεται στη συλλογή του Τάκη Μπουγά: «Τα Τραγούδια Μου Vol.2»!

Το “Παιδί Της Νύχτας”, ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, κυκλοφόρησε το 1997 με πρώτο ερμηνευτή τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Η δισκογραφική εταιρεία Spicy μαζί με τον συνθέτη των μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών Τάκη Μπουγά  μας παρουσιάζουν την δεύτερη μουσική συλλογή με τίτλο: «Τάκης Μπουγάς: Τα Τραγούδια Μου Vol.2», η οποία θα περιλαμβάνει κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες που μας έχει χαρίσει ο σπουδαίος συνθέτης, ερμηνευμένες μοναδικά από καταξιωμένους και ανερχόμενους Έλληνες τραγουδιστές.

 

« Παιδί της νύχτας είμ’ εγώ

μία ψυχή είμαι κι εγώ

μονάχος κλαίω και πονάω…»

 

Κυκλοφορεί από τη Spicy και μπορείτε να το απολαύσετε εδώ:

Δείτε επίσης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από έξι μήνες απόλυτης επιτυχίας ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε στην Ακτή Πειραιώς

Η οικοδέσποινα Νατάσα Θεοδωρίδου και οι συνοδοιπόροι της Γιώργος Κακοσαίος και Alcatrash έχουν ετοιμάσει τέσσερα τελευταία πάρτι και μας προσκαλούν στις τελευταίες βραδιές γεμάτες έρωτα, χαρά, γέλιο, αλλά και συγκίνηση την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου!