enel

Νέο τραγούδι: Πάνος Κιάμος «Είπα κι εγώ»

Από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές ο ίδιος, ο Πάνος Κιάμος μεγάλωσε ακούγοντας ξανά και ξανά τα μεγαλύτερα ονόματα του παλιού καλού λαϊκού τραγουδιού να ερμηνεύουν διαχρονικούς στίχους για μεγάλους έρωτες και χωρισμούς.

Στο νέο του τραγούδι, λοιπόν, με τίτλο «Είπα Κι Εγώ» ο Πάνος επιστρέφει σε αυτά τα αθάνατα λόγια για να ζητήσει ένα δυνατό ερωτικό συγγνώμη, στήνοντας ένα έξυπνο παιχνίδι με τη βοήθεια του στιχουργού Θάνου Παπανικολάου και του συνθέτη Βασίλη Γαβριηλίδη. Την ίδια στιγμή αποτίνει -με πολύ θαυμασμό και αγάπη- φόρο τιμής σε μερικές από τις πιο αξεπέραστες φωνές της ελληνικής δισκογραφίας (Μητροπάνος, Πάριος, Μαρινέλλα, Βάνου, Μοσχολιού, Καρράς, Τερζής, Γονίδης).

Άκρως απολαυστικό είναι και το βίντεο που συνοδεύει το «Είπα Κι Εγώ», το οποίο σε σκηνοθεσία και animation του Βίκτωρα Αϊδινιώτη και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου, κάνει το «συγγνώμη» του Πάνου Κιάμου ακόμη πιο δύσκολο να το αρνηθείς.

Το «Eίπα Κι Εγώ» του Πάνου Κιάμου κυκλοφορεί από την Cobalt music. Δες το video clip εδώ:

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».