enel

Νέο τραγούδι: Νικηφόρος – «Μια Νύχτα Θέλω Μόνο»

Ο Νικηφόρος, ο πιο ανατρεπτικός τραγουδιστής της γενιά του, ο οποίος συνεχίζει το σερί των επιτυχημένων και sold-out εμφανίσεών του στο Voodoo Club κάθε Παρασκευή, παρουσίασε το νέο του τραγούδι στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά – Καλό Μεσημεράκι, και η διάθεση μας απογειώθηκε!

Το “Μια Νύχτα Θέλω Μόνο” είναι το απόλυτο up-tempo single αυτού του χειμώνα, με την υπογραφή ενός αχτύπητου δίδυμου, του Χρήστου Σαντικάι και του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, σε μουσική και στίχους αντίστοιχα!

Ο καταξιωμένος Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, έδωσε εικόνα στο νέο τραγούδι του Νικηφόρου, στο οποίο βλέπουμε τον τραγουδιστή να βρίσκεται σε ένα πάρτυ, όπου η διάθεση χτυπάει κόκκινο!

Το νέο τραγούδι του Νικηφόρου – Μια Νύχτα Θέλω Μόνο, κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τη Heaven Music και μπορείτε να το απολαύσετε εδώ:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Ευρυδίκη – «Κάπου Θα Βγάλει»

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται μαζί μας το «Κάπου Θα Βγάλει», ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο album της, «Ένας Άνθρωπος Απλός», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2023, από την Panik Records, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.