enel

Νέο τραγούδι: Νικηφόρος – «Έτσι Και Σ’ Έβλεπα»

Σε μόνο μία εβδομάδα κυκλοφορίας στο YouTube, το νέο video clip «Έτσι Και Σ’ Έβλεπα», του ταλαντούχου τραγουδιστή και συνθέτη Νικηφόρου, βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις επιλογής των ακροατών και έχει καταλάβει τη 12η θέση του επίσημου chart στο YouTube! Παράλληλα μετράει ήδη πάνω από 95.000 streams στο Spotify!

Ο Νικηφόρος, ένας από τους πιο ερωτικούς ερμηνευτές αλλά και συνθέτες της νέας γενιάς, μας χάρισε ένα μοναδικό τραγούδι με τίτλο «Έτσι Και Σ’ Έβλεπα» που το αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή. Μια δυναμική μπαλάντα που περιγράφει τον πόνο και την κραυγή του χωρισμού…

Πρόκειται για ένα τραγούδι που έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από την επιτυχία του στο YouTube, μιας και βρίσκεται ακόμη και σήμερα στην Νο12 θέση των τάσεων και ήδη μετράει πάνω από 95.000 streams στο SpotifyΟ Ρυθμός 94.9 και ο Λάμψη 92,3 στην Αθήνα, το Κοσμοράδιο 95,1 στη Θεσσαλονίκη και ραδιόφωνα της επαρχίας είναι μόνο μερικοί από τους σταθμούς που το έχουν ήδη εντάξει στο ραδιοφωνικό airplay τους!

Το «Έτσι Και Σ’ Έβλεπα» σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, περιλαμβάνεται στο τελευταίο ολοκληρωμένο album του καλλιτέχνη με τίτλο «Είναι που νιώθω» που κυκλοφορεί από την Heaven Music!

Δείτε το video clip εδώ:

Δείτε επίσης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από έξι μήνες απόλυτης επιτυχίας ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε στην Ακτή Πειραιώς

Η οικοδέσποινα Νατάσα Θεοδωρίδου και οι συνοδοιπόροι της Γιώργος Κακοσαίος και Alcatrash έχουν ετοιμάσει τέσσερα τελευταία πάρτι και μας προσκαλούν στις τελευταίες βραδιές γεμάτες έρωτα, χαρά, γέλιο, αλλά και συγκίνηση την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου!