enel

Νέο τραγούδι: Νίκος Μερτζάνος – «Δεδομένο»

Ο Νίκος Μερτζάνος, ένας από τους πιο δημιουργικούς και ταλαντούχους συνθέτες και ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει το νέο του single, με τίτλο «Δεδομένο», που κυκλοφορεί από την Panik Records μαζί με music video.

Με το «Δεδομένο» ο Νίκος Μερτζάνος μας «μαγεύει» με μία δυναμική ερωτική μπαλάντα, που έγραψε ο ίδιος και ερμηνεύει με την εξαιρετική φωνή του.
Το single συνοδεύεται από music video, κινηματογραφικής αισθητικής, που σκηνοθέτησε ο Alex Konstantinidis.

Ο Νίκος Μερτζάνος έκανε αίσθηση με το «Στάσου Λίγο» πριν από μερικά χρόνια, καθώς δημιούργησε ένα από τα πρώτα viral τραγούδια, το οποίο έκανε εκατομμύρια YouTube views και ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα.

Έχοντας στο ενεργητικό του δισκογραφικές και επί σκηνής συνεργασίες με καλλιτέχνες και δημιουργούς όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Γιώτα Νέγκα, Γιάννης Κότσιρας και Νίκος Μωραΐτης, καθώς και έναν προσωπικό δίσκο, ο Νίκος Μερτζάνος έχει καταφέρει να μας ταξιδέψει με πολλούς τρόπους στο ιδιαίτερο μουσικό του σύμπαν, με το «Δεδομένο» να δίνει συνέχεια σ΄αυτό το συναρπαστικό ταξίδι…

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Αντώνης Κοντός – «Πανάθεμά Σε»

Ο Αντώνης Κοντός, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, παρουσιάζει το δεύτερο single του, με τίτλο «Πανάθεμά Σε».