enel

Νέο τραγούδι: Νίκος Κατσίκας – «Μαύρο Κρασί»

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Νίκος Κατσίκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Φαρμακοποιός στο επάγγελμα, με σπουδές μουσικής και πλούσια καλλιτεχνική δράση στα μουσικά δρώμενα της πόλης και των γύρω νομών αλλά και με πλούσια δισκογραφία, αφού κυκλοφόρησε 3 Album και 4 singles από την Polymusic καθώς επίσης και μια ποιητική συλλογή με album από τον Καθρέφτη. 

Η συνεργασία του με την δισκογραφική εταιρεία Minos-Emi μας φέρνει μια ανατρεπτική παραγωγή, με σπουδαίες συμμετοχές και τραγούδια με δυνατά νοήματα και ιδιαίτερες συνθέσεις, πλαισιωμένες από εξαιρετικούς μουσικούς σε ενορχήστρωση του Θύμιου Παπαδόπουλου. Τα τραγούδια του εκτός από τον ίδιο τον δημιουργό, ερμηνεύουν αλφαβητικά οι Αγάθωνας, Τάκης Βαμβακίδης, Γιάννης Ζουγανέλης, Βασίλης Καρράς, Δημήτρης Μπάσης, Δήμητρα Σταθοπούλου.

Δώδεκα πραγματικά καλά τραγούδια ενάντια στη δημιουργική ελαφρότητα των καιρών από τα οποία ξεχωρίζουμε και προτείνουμε τα «Στο Λιμάνι» με τον Βασίλη Καρρά και «Μαύρο Κρασί» που ερμηνεύει ο ίδιος ο δημιουργός.

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Αντώνης Κοντός – «Πανάθεμά Σε»

Ο Αντώνης Κοντός, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, παρουσιάζει το δεύτερο single του, με τίτλο «Πανάθεμά Σε».