enel

Νέο τραγούδι: Μπέσσυ Αργυράκη – «Πάει»

Η Μπέσσυ Αργυράκη συναντά τον μουσικοσυνθέτη και ερμηνευτή Michail Sicas για να μας παρουσιάσουν το νέο τους τραγούδι που έχει τίτλο «Πάει», μια ατμοσφαιρική μπαλάντα με έντονα τα στοιχεία της ethnic ηλεκτρονικής μουσικής, που σίγουρα θα σας ταξιδέψει! 

Το «Πάει» είναι ένα τραγούδι που μιλάει για την απώλεια και για ότι αφήνει αυτή πίσω της. Η διαχρονική ερμηνεύτρια Μπέσσυ Αργυράκη, με την ιδιαίτερη και μοναδικό χροιά, ανταποκρίνεται σ’ αυτή την νοσταλγική διάθεση, πατώντας στέρεα και προσφέροντας μας μια φρέσκια και σύγχρονη ερμηνεία. Οι στίχοι του Σταμάτη Γκίκα περιγράφουν τη νοσταλγία αυτού του Έλληνα δεύτερης γενιάς για μια πατρίδα της νεαρής του ηλικίας, αλλά με διαχρονική θεματολογία. Η ηχογράφηση του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε στο στούντιο του Κώστα Καλημέρη και την ενορχήστρωση υπογράφει ο Άρης Παυλής.

Το «Πάει» αποτελεί τον προάγγελο του νέου EP που θα μας παρουσιάσει ο Michail Sicas σε λίγο καιρό και έρχεται για να μας γλυκάνει την καρδία με ζεστές ατμοσφαιρικές και ethnic ηλεκτρονικές μελωδίες.

Εμείς σας προτρέπουμε να το ακολουθήσετε και όπου σας «Πάει»!

Δείτε το lyric video εδώ:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Άντζελα Δημητρίου – «Το Διαζύγιο»

Η Άντζελα Δημητρίου επανέρχεται δισκογραφικά με ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, με τίτλο «Το Διαζύγιο», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.