enel

Νέο τραγούδι: Μελίνα Κανά – «Σπίθα»

Η Μελίνα Κανά ανάβει την πιο δυνατή «Σπίθα», με το νέο της single σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Λιζέτας Καλημέρη, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Oxygen.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Μελίνα Κανά συναντά ξανά τον Θέμη Καραμουρατίδη, έναν από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της γενιάς του και, μετά το ζεϊμπέκικο «Αγάπα Με Και Πούλα Με», ετοιμάζουν έναν ολοκληρωμένο κύκλο τραγουδιών που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Το πρώτο από αυτά είναι η «Σπίθα», σε στίχους της εξαιρετικής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Λιζέτας Καλημέρη.

Η «Σπίθα» είναι ένα τραγούδι φλογερό και γεμάτο δυναμισμό, ικανό να ανάψει τη φωτιά των πιο δυνατών συναισθημάτων. Η «Σπίθα» μεταφέρεται και στις οθόνες μας, μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Δείτε το music video εδώ:

Δείτε επίσης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από έξι μήνες απόλυτης επιτυχίας ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε στην Ακτή Πειραιώς

Η οικοδέσποινα Νατάσα Θεοδωρίδου και οι συνοδοιπόροι της Γιώργος Κακοσαίος και Alcatrash έχουν ετοιμάσει τέσσερα τελευταία πάρτι και μας προσκαλούν στις τελευταίες βραδιές γεμάτες έρωτα, χαρά, γέλιο, αλλά και συγκίνηση την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου!