enel

Νέο τραγούδι: Ματίνα Ζάρα – «Έπαιξες & Έχασες»

Η Ματίνα Ζάρα συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά της βήματα με ακόμα ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί πολύ, το «Έπαιξες & Έχασες» που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Το «Έπαιξες & Έχασες» είναι ένα καλοκαιρινό pop anthem, σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, που «απογειώνει» με το μοναδικό ταμπεραμέντο της η Ματίνα Ζάρα.

Το «Έπαιξες & Έχασες», ένα τραγούδι που σίγουρα θα γίνει σύνθημα και θα ακουστεί δυνατά, συνοδεύεται από ένα ανατρεπτικό video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Ματίνα Ζάρα είναι έτοιμη να «μαγέψει» για ακόμα μία φορά το κοινό της Αθήνας μέσα από τις live εμφανίσεις της, καθώς θα βρίσκεται στο «Romeo Club», δίπλα στον Νικηφόρο και τον Νίνο, που κάνουν πρεμιέρα απόψε, 20 Απριλίου.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από έξι μήνες απόλυτης επιτυχίας ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε στην Ακτή Πειραιώς

Η οικοδέσποινα Νατάσα Θεοδωρίδου και οι συνοδοιπόροι της Γιώργος Κακοσαίος και Alcatrash έχουν ετοιμάσει τέσσερα τελευταία πάρτι και μας προσκαλούν στις τελευταίες βραδιές γεμάτες έρωτα, χαρά, γέλιο, αλλά και συγκίνηση την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου!