enel

Νέο τραγούδι: Μίλτος Χαρόβας – «Σώμα Δανεικό»

Ο Μίλτος Χαρόβας, ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της νεότερης γενιάς καλλιτεχνών, κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το «Σώμα Δανεικό» που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Στο δισκογραφικό του ντεμπούτο, ο Μίλτος Χαρόβας μοιράζεται μαζί μας ένα pop ερωτικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Barrice. Το single έρχεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό και ατμοσφαιρικό video, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis.

Ο Μίλτος Χαρόβας είναι ένα «φρέσκο» και λαμπερό πρόσωπο με έμφυτο ταλέντο, το οποίο η Panik συστήνει δισκογραφικά στο κοινό, όπως κάνει εδώ και 12 χρόνια αναδεικνύοντας και στηρίζοντας τα νέα ταλέντα.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, που ξεχώρισε για τις εξαιρετικές του ερμηνείες κι εμφανίσεις στο «X Factor», βρέθηκε όλο το καλοκαίρι δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα, καθώς συμμετείχε στη μεγάλη και άκρως επιτυχημένη περιοδεία της «Reborn Tour». Παράλληλα, δείχνει και τις υποκριτικές του ικανότητες, καθώς πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Γη Της Ελιάς», μετά από πρόταση που του έκανε on air ο Ανδρέας Γεωργίου.

Δείτε το video:

 

Δείτε επίσης

Η Αναστασία έκανε «αμαρτίες» στη Νέα Υόρκη – Το «Μεγάλο Μήλο» κουνήθηκε στους ρυθμούς του «Σιγά Το Πράμα»!

Το δικό της «σημάδι» άφησε και στη Νέα Υόρκη η Αναστασία!