enel

Νέο τραγούδι: Λούκας Γιώρκας – «Μου Έλειψες Πολύ»

Το νέο single του Λούκα Γιώρκα τιτλοφορείται «Μου Έλειψες Πολύ», σε μουσική του κορυφαίου Αντώνη Βαρδή και στιχους της Όλγας Βλαχοπούλου. Στην ερωτική μπαλάντα, ο δημοφιλής τραγουδιστής καθηλώνει με την ερμηνεία του και με τη δίκη του τοποθέτηση, επαναφέρει όλα εκείνα τα μοναδικά χρώματα που χαρακτηρίζουν τις μελωδίες του συνθέτη.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής στο ενεργητικό του μετράει ήδη πολύ σημαντικές συνεργασίες όπως με τον Δημήτρη Μητροπάνο και τον Κώστα Τουρνά. Τώρα, με την ανεπανάληπτη δισκογραφία του Αντώνη Βαρδή, ηχηρά «δηλώνει» πως το καλό ελληνικό τραγούδι, είναι εδώ.

Είναι μια ιστορική στιγμή στην πορεία του Λούκα Γιώρκα η συνεργασία του με την οικογένεια του Αντώνη Βαρδή αφενός για την εμπιστοσύνη που του δίνεται για το συγκεκριμένο τραγούδι και αφετέρου γιατί είναι το τέταρτο τραγούδι που κυκλοφορεί από την απουσία του συνθέτη.

Το «Μου Έλειψες Πολύ» οπτικοποιηθηκε στην σκηνή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ) από την ομάδα του Ανδρέα Γεωργίου και τον σκηνοθέτη Γιώργο Ευαγγέλου.

Το single του Λούκα Γιώρκα «Μου Έλειψες Πολύ» κυκλοφορεί από την Cobalt Music και μπορείτε να το απολαύσετε εδώ:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Άντζελα Δημητρίου – «Το Διαζύγιο»

Η Άντζελα Δημητρίου επανέρχεται δισκογραφικά με ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, με τίτλο «Το Διαζύγιο», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.