enel

Νέο τραγούδι: Κατερίνα Στανίση – «Έλληνες Είμαστε»

Η Κατερίνα Στανίση φέρνει στο σήμερα το «Έλληνες Είμαστε», μία από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της! Με τη χαρακτηριστική φωνή της και το μοναδικό της μπρίο, η Κατερίνα Στανίση μας γεμίζει κέφι και αισιοδοξία, ειδικά μετά την πολύμηνη δύσκολη περίοδο του lockdown, δίνοντας τον δικό της ρυθμό στο καλοκαίρι.

Η αυθεντική λαϊκή τραγουδίστρια με τη σπουδαία καριέρα ερμήνευσε για πρώτη φορά το τραγούδι το 1994, στο ομότιτλο album της και γνώρισε αμέσως επιτυχία, παραμένοντας μέχρι σήμερα ένα από τα δεκάδες αγαπημένα τραγούδια της που ξεχωρίζει το κοινό. Τη μουσική του «Έλληνες Είμαστε» υπογράφει ο Δημήτρης Χαλκιάς και τους στίχους ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ενώ  τη νέα ενορχήστρωση και παραγωγή επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

Το «Έλληνες Είμαστε», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, μεταφέρεται και στις οθόνες μας μέσα από ένα music video γεμάτο χρώμα και φως, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Φορώντας μοναδικές δημιουργίες που έφτιαξε γιε εκείνη ο διεθνώς γνωστός Έλληνας σχεδιαστής Paris Valtadoros και με φόντο μερικές από τις όμορφες περιοχές της Αθήνας, η Κατερίνα Στανίση δίνει

Απολαύστε το εδώ:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Αντώνης Κοντός – «Πανάθεμά Σε»

Ο Αντώνης Κοντός, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, παρουσιάζει το δεύτερο single του, με τίτλο «Πανάθεμά Σε».