enel

Νέο τραγούδι: Καίτη Γαρμπή & Θοδωρής Φέρρης – «Όλα Στα Καταλογίζω»

Η Καίτη Γαρμπή και ο Θοδωρής Φέρρης ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και παρουσιάζουν σε ένα άκρως ανεβαστικό ντουέτο ένα από τα μεγάλα και διαχρονικά hits της Καίτης Γαρμπή, το «Όλα Στα Καταλογίζω».

Το «Όλα Στα Καταλογίζω», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1997, στο album «Ευαισθησίες» της Καίτης Γαρμπή, που έγινε τριπλά πλατινένιο και θεωρείται μία από τις καλύτερες και πιο εμπορικές δισκογραφικές δουλειές των ‘90s.

Το ντουέτο «Όλα Στα Καταλογίζω» αποκαλύφθηκε πρώτη φορά από τους δύο καλλιτέχνες στο stage των φετινών Mad Video Music Awards, όπου η Καίτη Γαρμπή παρέλαβε τιμητικό βραβείο για τα πάνω από 30 χρόνια προσφοράς της στην ελληνική μουσική.

Με τις ιδιαίτερες φωνές τους, τη μοναδική τους χημεία και το ξεχωριστό τους ταμπεραμέντο, η Καίτη Γαρμπή και ο Θοδωρής Φέρρης ξεσηκώνουν με το «Όλα Στα Καταλογίζω» και βάζουν ξεσηκωτικούς balkan ήχους στο φετινό καλοκαίρι! Τη νέα ενορχήστρωση έκαναν ο Παναγιώτης Μπρακούλιας και ο Στέλιος Παπακοσμίδης.

Το ντουέτο «Όλα Στα Καταλογίζω» δίνει συνέχεια στο δισκογραφικό project της Καίτης Γαρμπή, στο οποίο μοιράζεται επιτυχίες του Φοίβου με σπουδαίους άνδρες καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής. Προηγήθηκαν τα «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο, «Η Πατρίδα Μου» με τον Χρήστο Μάστορα και τις MEΛΙSSES, «Ατόφιο Χρυσάφι» με τον Διονύση Σχοινά και «Τρυφερότητα» με τον Γιάννη Πλούταρχο, που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο YouTube και το ραδιοφωνικό airplay, φτάνοντας ακόμα και στο no1 των μεταδόσεων.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».