enel

Νέο τραγούδι: Καίτη Γαρμπή – «Ασφαλώς & Μπορώ»

Η Καίτη Γαρμπή μεταφέρει στις οθόνες μας τη νέα της επιτυχία «Ασφαλώς & Μπορώ», μέσα από ένα εντυπωσιακό video που οπτικοποιεί το ιδιαίτερο και δυνατό μήνυμα του τραγουδιού.

Στο κινηματογραφικής αισθητικής video, που σκηνοθέτησαν οι PickCodes, η Καίτη Γαρμπή παροτρύνει τον καθένα μας να ανακαλύψει τον υπερήρωα που κρύβει μέσα του και να πιστέψουμε στην εσωτερική μας δύναμη, ακόμα και σε στιγμές που μπορεί να φαινόμαστε αδύναμοι.

Το «Ασφαλώς & Μπορώ», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα χασάπικο του σήμερα, με την εξαιρετική κι αγαπημένη χροιά της Καίτης Γαρμπή και ταυτόχρονα μία σπουδαία καλλιτεχνική σύμπραξη. Τη μουσική υπογράφει ο Νίκος Τερζής που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Καίτη Γαρμπή σε επιτυχημένα τραγούδια («Πες Το Μ’ Ένα Φιλί», «Βιάστηκα», «Όταν Σε Χρειάζομαι») και τους στίχους ο Γιάννης Κότσιρας.

Αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, το «Ασφαλώς & Μπορώ» αγαπήθηκε από το κοινό, ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay και έγινε no1 στο iTunes chart, ενώ καθήλωσε και τηλεοπτικά, καθώς «έντυσε» μία συγκλονιστική σκηνή της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» παρά το ότι δεν περιλαμβάνεται στο soundtrack της.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Άντζελα Δημητρίου – «Το Διαζύγιο»

Η Άντζελα Δημητρίου επανέρχεται δισκογραφικά με ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, με τίτλο «Το Διαζύγιο», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.