enel

Νέο τραγούδι: Θοδωρής Φέρρης – «Αυτό Που Ήθελα»

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, μας αποκαλύπτει «Αυτό Που Ήθελα» και μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία!

Το «Αυτό Που Ήθελα» είναι ένα ατμοσφαιρικό και γεμάτο συναίσθημα τραγούδι, μία ακόμα ερμηνεία ψυχής από τον Θοδωρή Φέρρη, που έχει την υπογραφή του ΝΙΝΟ Ξυπολιτά στη μουσική και τους στίχους.

Το τραγούδι συνοδεύεται από music video, που σκηνοθέτησε η Luna Al Masri και μας μεταφέρει μία ερωτική ιστορία που μπορεί να κατέληξε σε γάμο, ο οποίος δεν πήρε την αναμενόμενη τροπή… Στο video συμμετέχει και ο ΝΙΝΟ, με τον οποίο ο Θοδωρής Φέρρης διατηρεί μία δυνατή φιλία, αλλά και έχει συνεργαστεί με επιτυχία στο «Ένας Μεγάλος Έρωτας».

Το «Αυτό Που Ήθελα» είναι ένα από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο album «Άλλη Μια Εμπειρία» του Θοδωρή Φέρρη, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Platinum και έχει γίνει χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις. Μάλιστα, είναι ένα από τα τραγούδια που αγαπήθηκαν αμέσως και ξεχωρίζει, τόσο στις προτιμήσεις του κοινού, όσο και στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Παράλληλα, ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει πυρετωδώς τις προετοιμασίες για την πρεμιέρα του στο ανακαινισμένο «Posidonio», μαζί με την Josephine.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Ευρυδίκη – «Κάπου Θα Βγάλει»

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται μαζί μας το «Κάπου Θα Βγάλει», ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο album της, «Ένας Άνθρωπος Απλός», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2023, από την Panik Records, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.